Egy igazán menő szülinapi buli 2 órára, harcedzett animátorral, mókás játékkal, gyerekkacajjal terembérlettel és sok-sok meglepetéssel Budapest több pontján 12 főig!

Közeleg gyermeked szülinapja? Szeretnéd egy igazán emlékezetes bulival megünnepelni? Nyugi, dőlj hátra, levesszük válladról a szervezés terhét, végig kézben tartjuk az eseményeket, és garantáljuk a vidám, elégedett gyereksereget.

Ha szerveztél már szülinapi bulit, biztosan tudod, nem kis kihívás. Végignézed az összes szóba jöhető helyszínt, ki kell találnod a tökéletes dekorációt, megrendelned a tortát, beszerezned az ételeket-italokat, és még a gyermekek szórakoztatásáról is kell gondoskodnod. Utóbbi különösen nem könnyű feladat.

Szabadulj meg a szervezés minden nyűgétől, mi mindent átvállalunk helyetted!

Amit kínálunk a felhőtlen szórakozásért:

– dekoráció
– mini kézműves kuckó
– kincskereső logikai és ügyességi játék
– zene, tánc
– evéshez, iváshoz, tortázáshoz szükséges eszközök
– ajándékozás, tortázás lebonyolítása
– profi animátor

Mindezt tematikus változatban is kérheted, csak válaszd ki, milyen partinak örülne csemetéd a legjobban! Hercegnős, varázslós, dzsungeles, szuperhősös, jégvarázsos? Esetleg valami egészen mást szeretne? Nem ismerünk lehetetlent!

A bombasztikus születésnapi csomag ára: 59.900 Ft-tól (helyszíntől függően)
Ha nem most tartod a szülinapot, akkor is megvásárolhatod, és beválthatod egész évben. Az ár 12 főig érvényes, azon felül 1800 Ft/fő 3 éves kor felett.

Helyszínek, ahova gyakran megyünk:

– XI. kerület, Szeglet kávézó és közösségi tér
– XI. kerület – Madárhegy, Szülők Háza
– IX. kerület Vertikaland

Abban is biztos lehetsz, hogy ez a buli csak a gyermekedről és kis barátairól szól. Nem fog senki idegen ott rohangálni, mint a zsúfolt játszóházakban. Ráadásul neked még a mosogatásról és a takarításról sem kell gondoskodnod. Ha szeretnéd, ránk bízhatod az összes gyerkőcöt, de akár beszélgethetsz is nyugodtan a többi szülővel. Minden egyes szülinapi buli más, a szülőkkel és az ünnepelttel együtt állítjuk össze a végső programot.

Hogyan zajlik a rendelés?

Csak töltsd ki, és küldd el az űrlapot, majd 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Megrendelés

 

Érvényesítés

Ne habozz tovább, foglalj időpontot most! Ha elakadsz, hívj minket, és szívesen segítünk: 06-30-435-9841 vagy 06-30-9837942

Lemondás: minimum 1 héttel a rendezvény előtt lehetséges.

!!!Fontos, hogy pontos árat a helyszíntől kapott hivatalos árajánlat után tudunk küldeni!