– Gyermeked folyton a Mikulást emlegeti?

– Hosszú idő óta arra vár, hogy találkozzon az IGAZI Mikulással?

– Az ablakban könyökölve nézi minden évben, hogy végre meglássa a Télapót?

– Vagy egyszerűen csak szeretnél életre szóló élményt adni számára?

Mi valóra váltjuk csemetéd rég dédelgetett álmát, a Mikulás ellátogat hozzá, beszélget, játszik vele, személyesen adja át az ajándékot.

Tapasztalt Mikulásaink hosszú évek óta járnak házakhoz, hogy megajándékozzák a kicsiket. A találkozások bensőségesek, hisz a nagyszakállú ilyenkor csak velük foglalkozik, mesél nekik, közösen verselnek. Mikulásaink jól alkalmazkodnak a kényesebb helyzetekhez, hisz színpadi emberek, akik rajonganak a csöppségekért. Külön büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt fél évtizedben Mikulásunktól még nem fakadt sírva csöppség, a félénk gyerekek is rövid időn belül megnyíltak.
Bízd profira a Mikulás szerepét, nehogy gyermeked felismerje piros köpenyben a szomszéd bácsit, vagy apa egyik legjobb barátját.
Télapóink felszerelése hűen tükrözi a hagyományokat. Minőségi anyagból készült jelmez (köpeny vagy nadrág, vastag öv) zsák, bot, szemüveg, fehér kesztyű, szakáll, paróka (jaj, véletlenül se vatta, nem gagyi).

A legnépszerűbb szolgáltatásaink:

Ajándékátadó Mikulás: A fehér szakállú meglátogatja a családot, és a gyerkőc kezébe nyomja az ajándékot. Nem időz a családnak, néhány jó szót mond a kicsinek.
A látogatás időtartama: 10-15 perc
*Ár: 15.900

Családi Mikulás: A jóságos, bölcs Télapó a családnál beszélget a gyerekekkel hosszú útjáról, manóiról, krampuszairól. Elmondja saját (tan)meséjét. Természetesen mindent tud a gyerkőcről, szükség esetén intelmekkel látja el, és naná, hogy meg is dicséri.
A látogatás időtartama: 30-40 perc
Ár: 22.900 Ft

Igény szerint plusz manót vagy krampuszt is tudunk biztosítani.
Ár.: 8.500 Ft

Ha szeretnéd, mikuláscsomagot is rendelhetsz.

Ha céges rendezvényről, mikulásünnepségről, évzáró, karácsonyi partiról kell gondoskodnod, akkor is jó helyen jársz!

Az egyszerűbb, családias mikulásdélutántól a száz fős partiig országosan évente rengeteg eseményt szervezünk meg, bonyolítunk le. Visszatérő ügyfeleink hatalmas száma a legjobb visszaigazolás számunka. A legfontosabb célunk, hogy Mikulásunk örök élményhez juttassa a kicsiket. Színes programunk interaktív, szórakoztató, mégis megtartjuk a régi hagyományokat.

A legnépszerűbb programok:

Mikulásváró manóparty: Mikulás-kvíz, családi Ki mit tud, logikai, ügyességi játékok, mesék, versek, diavetítés, zenés játékok, minden, ami lekötik a kicsiket, sőt a felnőtteket is, amíg a Mikulás megérkezik.
Ár: 19.900 Ft/óra egy manóval

Céges Mikulás: A manó vagy a krampusz felvezeti a Mikulás érkezését, megénekelteti a gyerekeket. Megérkezik a Mikulás, elmondja saját meséjét, beszélget a gyerekekkel, aki szeretne, szavalhat, énekelhet neki. Az interaktív programba különféle játékok is helyet kapnak. Az ajándékozás után van még lehetőség a Mikulással közös képet készíteni.
Ár: 44.900 Ft-tól – ez már a manó/krampusz árát is tartalmazza
Az árat a gyermeklétszám befolyásolhatja.

Manók kézműves kuckója: A Mikuláspartik egyik legnépszerűbb része, ahogy a manók szorgoskodnak, a szülők sürögnek-forognak, a kicsik pedig ügyeskednek. Ünnepi díszek készülnek, előkerülnek a nyomdák, a festékek, a gipszfigurák, a színezők, a papírtányérok, a gurigák. Minőségi alapanyagokkal dolgozunk.

Arcfestés, csillámtetoválás: Minden bulit még jobban feldobhatsz arcfestéssel és csillámtetoválással. Profi arcfestőkkel, kipróbált, bőrbarát termékekkel dolgozunk. A Mikuláspartykon elsősorban ünnepi, téli formákat, Jégvarázs hősöket varázsolunk a kicsik arcára, kezére.
Ár: 11.900 Ft/óra

Fotósarok: Ha már ellátogatott hozzátok a Mikulás, miért ne készítenél róla profi képeket? A háttérről (fotóvászon, szánkó, maci, ünnepi dekorációk) és a kellékekről gondoskodunk. Szükség esetén profi fotóst is tudunk biztosítani.
Ár: egyedi

Ünnepi dekoráció: Ha szeretnéd, hogy az év végi rendezvény igazán ünnepi hangulatban teljen, de nem akarsz vagy tudsz sok időt, energiát szánni a dekoráció elkészítésére, bízd profi dekoratőrünkre a rendezvényhelyszín díszítését. Az ünnepre vászon hátteret, papírdíszeket, kandallót, girlandokat, lampionokat tudunk biztosítani.
Ár: egyedi

Mikuláscsomagok készítése: A cégek többségnél nincs kapacitás arra, hogy a munkatársak rohangáljanak a mikuláscsomagba való után, azt követően pedig ők állítsák össze a csomagot. Átvállaljuk ezt a terhet, a megrendelő igénye szerint a lehető legtöbbet hozzuk ki az ajándékra szánt összegből. A hagyományos csomagok mellett extra, minőségi ajándékok beszerzését és összeállítását is vállaljuk.

Catering: A Mikulásbulik nélkülözhetetlen kelléke a kakaós csiga, a pogácsa, a csokis keksz, a kalács, a kakaó és a szörp. Ezeket is szívesen beszerezzük helyetted.

Óvodai, iskolai Mikulás: Az oktatási intézményekben hetekkel előre készülnek a kicsik és a pedagógusok a nagyszakállú méltó fogadására: feldíszítik a termet, verset, dalokat, mesét tanulnak. Épp ezért nem mindegy, hogy milyenre sikerül a találkozó. Amióta kisfiam egyik évben csalódottan mesélte, hogy “anyu, szerintem a gondnok Józsi bácsi volt a Télapó”, különösen tudom, hogy mennyire fontos a profi Mikulás. Árunkat az óvodák, iskolák szűk költségvetéséhez alakítottuk ki, és csak a délelőtti idősávban vehető igénybe.
Ár: 18.000 Ft fél óra, azt követően csoportonként 6000 Ft

Fenti programjainkat elsősorban cégeknek, éttermeknek, plázáknak, játszóházaknak, budapesti és vidéki művelődési házaknak, iskoláknak, óvodáknak ajánljuk.

Személyre szabott ajánlatért fordulj hozzánk bizalommal! Hozzuk ki a legtöbbet az ünnepből!

Rendeléshez szükséges alapinformációk

 

Érvényesítés

* Az ajándékátadó Mikulás rendelésére kizárólag Budapesten van lehetőség. Az alábbi időpontokban az ajándékátadó Mikulást nem tudjuk biztosítani: december 5. 16.00-20.00 illetve december 6-án  16.00-20.00 között.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés