Legyen gyermeked szülinapja olyan, amilyennek ő elképzelte, sőt még annál is szebb – tele meglepetéssel, élménnyel, kacajjal és sok-sok játékkal!

Felejtsd el az unalmas gyerekzsúrokat, a fel-alá rohangáló vagy épp unatkozó gyereksereget, a zsúfolt helyszíneket! Végre egy olyan parti, ahol mindenki felszabadultnak érzi magát, és ahonnan felejthetetlen élményekkel távozik. Neked pedig ígérjük, hogy a buli végén nem áll majd romokban az egész lakás.

A partiszerviz csapata házhoz megy, és felejthetetlen hangulatot varázsol!

Mi tudjuk, hogy gyerekpartit rendezi nem könnyű. Házigazdaként rengeteg apróságra kell figyelni, ráadásul fontos folyton lekötni, szórakoztatni, összefogni a tucatnyi gyerekhadat. Kitalálni, levezényelni a programot, az ajándékozást, a tortázást úgy, hogy mindenki élvezze, senki ne érezze magát háttérbe szorítva. Ha biztosra akarsz menni, szülőként te is szeretnéd élvezni a partit, esetleg végre beszélgetnél egy jót a rokonokkal és a többi szülőtárssal, bízd ránk a szervezést és a lebonyolítást akkor is, ha otthon tervezed a gyerekzsúrt, és akkor is, ha külső helyszínen, esetleg szabadban.

Miért minket válassz?

 • Rengeteg gyerekbulit lebonyolítottunk már, ismerjük a korcsoportok vágyait, igényeit, és ezek alapján állítjuk össze a programot.
 • Szülőként is átéltünk számtalan bulit.
 • Nem kell rohangálnod, csak dőlj hátra, és szemléld az eseményeket, vagy szórakoztasd a többi csemete szüleit.
 • Profi játékmestert is biztosítunk, aki feldobja a hangulatot, szórakoztatja a gyerekeket, és mindig tudja, hogy mit kell csinálni.
 • Levesszük válladról a szervezés terhét, sok időt és fáradtságot megspórolunk neked.
 • A legnépszerűbb tematikák közül választhatsz.
 • Házhoz is megyünk.
 • Minden buli egyedi, a helyszín,a  család és a gyerekek korösszetétele szerint állítjuk össze a végleges programot.
 • Játékmestereink folyamatos képzéseken vesznek részt, remekül improvizálnak.

Tematikák, amelyek a legnépszerűbbek

Tündéres, hercegnős: 5 éves kortól ajánljuk, elsősorban akkor, ha leginkább lányok vesznek részt a buliban. A parti kerettörténete a legnépszerűbb hercegnős mesék főhőseire épül, a kézműves-foglalkozáson is királykisasszonyos partikellékeket – koronát, varázspálcát… – készítünk. Gyermekednek lesz része varázslatban, sőt animátoraink, arcfestőnk segítségével igazi hercegnőnek érezheti magát. Természetesen a kalandos feladatokban megjelenik a gonosz boszorka és az ifjú herceg is. A csillámporos, rózsaszínes mesevilág minden kislányt ámulatba ejt. Ígérjük, a buliba meghívott fiúk sem fognak unatkozni.

Nyomozós: Iskolások körében rendkívül népszerű, tele rejtéllyel, logikai játékokkal. Két-három órára a gyerkőcök valódi detektívekké válnak. Ahhoz, hogy megfejtsék a rejtélyt, rájöjjenek a bűnös kilétére, az indítékra, számos találós kérdést, logikára épülő feladványt, titkos küldetést, akadálypályát kell teljesíteniük, és még a memóriájukat is próbára tesszük. Előkerülnek a titkos dobozok, a kódok, a puzzle-darabok, az izgalmasabbnál izgalmasabb nyomok és a varázsláda.

Mesehősös: A szülinapi zsúrt az ünnepelt kedvenc meséire és hőseire építjük, pl. Bogyó és Babóca, Verdák, Kisvakond. Az ünnepelt belebújhat a népszerű mesefigura bőrébe, az alkotóműhelyben a történetben szereplő kellékeket készítjük el, de minden gyerkőc számíthat puzzle-re, fejtörőre, mini-kvízre, kincskeresésre, lufis játékra, zenefelismerésre, elvarázsolt kastélyra. Ezt a bulit leginkább 4-6 éves koráig ajánljuk.

Szuperhősös: Elsősorban a 4-9 év közötti fúk körében kedvelt, főszerepben Pókemberrel, Szupermannel, Batmannal. A főhősök elveszítik varázserejüket, amiket csak több próbatétel során szerezhetnek vissza. A több állomásos küzdelemben logikai képességükre ugyanolyan szükségük lesz, mint ügyességükre, sőt bátorságpróba is vár minden résztvevőre. A végén a kis szuperhősök bizonyítványt is kapnak. Az animátor által hajtogatott lufikarddal biztosan legyőzik a gonoszt, és a kreatív kuckóban is számos szuperhősös kellék készül.

Kalózos buli: Minden versenyző sok-sok kalandjátékra, kincskeresésre, próbatételre számíthat. Egymás után kerülnek elő a díszes ládák, amelyek izgalmas feladványokat, térképeket rejtenek, de a kis kalózoknak az erejüket és az ügyességüket is próbára kell tenni. Népszerű elem a kincsvadászat, a halászat és a pallóséta. Lesz még lufikard-készítés, kalózos arcfestés, „rumivó verseny” és kalóztánc.

Dzsungeles: Remek választás, ha lányok és fiúk nagyjából azonos összetételben vesznek részt a bulin, és imádják az állatokat. A népszerű mesehősök bajba kerülnek, a résztvevőknek pedig a segítségükre kell sietni. Közben kiderül, mennyire ismerik a dzsungel világát, vár rájuk kvíz, activity, kirakós játék, erőpróba, állattojás-keresés, törzsi tánc, lufifigura-készítés.

Varázslós: Ebben a buliban semmi sem az, aminek elsőre látszik. Megjelennek a legnépszerűbb varázslók alakjai, számíthat gyermeked hókuszpókuszra, trükktanulásra a varázslóiskolában, bájitalra, kalandpályára. Felidézzük a nagy elődök alakjait Hókuszpóktól Harry Potterig. A kézműveskedés során a többi között mutatós varázspálca is készül.

Csokikészítés, sütidíszítés: A kis kukták, cukrásztanulók kiélhetik kreativitásukat. Minden meghívott egyedi, minőségi csokikat, bonbonokat készíthet, és kedvére dekorálhatja. Lesz még csokikóstoló, ízfelismerő verseny, memóriajáték, vetélkedő. Ezt a programot elsősorban 8-12 éves gyermekeknek ajánljuk.

Sportvetélkedő: Ki lesz a bajnok? Megrendezzük a 7 számból álló gyermekolimpiát, és kiderül ki a legjobb. Vesztes nincs, csak győztes, érmékkel, emléklapokkal jutalmazzuk a kis bajnokokat. Ha gyermeked és barátai imádnak mozogni, nagy a hely a kertedben, akkor ennél jobb programot nem is szervezhetsz neki. Lesz még totó, ugrálás, futkosás, focizás.

Ha a tematikus bulikban nem találsz olyat, ami kedvedre való, mondd el, mit szeretnél, és megszervezzük!

Amikre a programokon számíthatsz, avagy válassz csomagjaink közül!

Gyertya csomag
24.990 Ft
Ajánlott: 3-tól 5 éves korig
Időtartam: 1 óra egy animátorral
Tartalma: Játéksarok, lufis, labdás, zenés játékok a korösszetétel alapján, mini buborék, tetoválás, tortázás, óriás ejtőernyő, papírszínház igény szerint, ajándékosztás, tortázás lebonyolítása
igény szerint játéksarok bizotsítása
Max: 10 fő
(Másfél óra: 34.990 Ft)
Lufi csomag
34.990 Ft
Ajánlott: 6-tól 10 éves korig
Időtartam: 1.5 óra, egy játékmesterrel, a választott tematikában
Tartalma: Kézműveskedés az adott témában. Kerettörténetben: kincskeresés, kvíz/totó, mini activity, ügyességi feladatok, logikai játékok, puzzle, mókás, zenés feladatok, sportvetélkedők
Tortázás, ajándékosztás lebonyolítása
Max: 10 fő
10 fő felett +animátor 5000 Ft
Konfetti csomag
44.990 Ft
Ajánlott: 7-től 12 éves korig
Időtartam: 2 óra, két játékmesterrel, a választott tematikában
Tartalma: kézműveskedés az adott témában. Kincskeresés, kvíz/totó, ügyességi, sportos, lufis, zenés, társas, logikai játékok, puzzle, tortázás, ajándékosztás lebonyolítása
Max: 15 fő
 
 
Torta csomag
54.990 Ft
Ajánlott: 7-től 12 éves korig
Időtartam: 2.5 óra!, két játékmesterrel
Tartalma: kézműveskedés az adott témában. Kerettörténetben: kincskeresés, kvíz/totó, mini activity, ügyességi, zenés feladatok, logikai játékok, tortázás, ajándékosztás lebonyolítása
csillámtetoválás vagy óriás buborék, dekoráció elkészítése (lufik és girlandok)
Max: 16 fő
! 30 perc dekoráció, előkészület, 2 óra játék
Tűzijáték csomag
69.990 Ft
Ajánlott: 8-tól 18 éves korig
Időtartam: 2.5 óra+0.5 óra dekoráció, két játékmesterrel
Tartalma: kézműveskedés az adott témában, csillámtetoválás, smink vagy arcfestés, óriás buborék, kincskeresés, kvíz/totó, ügyességi feladatok, zenés, táncos, logikai játékok, tortázás, ajándékosztás lebonyolítása,
dekoráció elkészítése
Max: 18 fő
 

Új! Deluxe szülinap – teljes körű szolgáltatás!
Ha úgy érzed, hogy egy igazán full extrás partit szerveznél gyermekednek, de nincs kedved vagy időd a készülődésre, levesszük a válladról a terhet!
Amiben a fenti szolgáltatások mellett még segíthetünk: catering, tematikus dekoráció, extra dekoráció, vattacukor készítés, torta beszerzése, meghívók, buborékfújó… Kérd egyedi ajánlatunkat! 

Az árak otthoni bulikra vonatkoznak! Amennyiben nem saját házadban rendeznéd az eseményt, de nincs ötleted helyszínre, szólj nekünk, segítünk megkeresni a számodra legmegfelelőbbet! Illetve szívesen ajánljuk bevált bulihelyszíneinket Gazdagréten és a Klinikáknál akár már 12.000 Ft-tól.
Ebben az esetben a terítékről, dekorációról mi gondoskodunk, továbbá korlátlan tea- és szörpfogyasztást is biztosítunk. Elég elhoznod a gyerekedet, és a buli után gyere érte, addig töltődj fel, vásárolj be, vagy csinálj, amit akarsz.

Kiegészítő és népszerű szolgáltatások:
Szépségkuckó: A gyerekzsúr alatt ne unatkozzanak a felnőttek sem, remek feltöltődést ígér a sminkelés, manikűr, lakkozás 1000 Ft/fő
Pinata: 8.900 Ft-tól
Fotózás profi fotóssal: 15.000 Ft-tól
Tombola: Igény szerint

Amit ígérünk:

 • A programokat a meghívott gyermekek érdeklődési körének, életkorának és a csapat létszámának megfelelően állítjuk össze, így minden buli egy kicsit más, egyedi.
 •  Pörgős, jó hangulatú zsúr, egy feladat nem tart tovább 5-7 percnél, így a kicsik nem unják el magukat.
 • Minőségi kellékeket biztosítunk a feladatokhoz és a kézműveskedéshez.
 • Profi játékmesterekre bízzuk csemetéiteket. Ők terelgetik a gyermekeket, bevonják azokat, akik kicsit visszahúzódóbbak, figyelnek arra, hogy mindenki örök élménnyel távozzon.

Nincs veszíteni valód! Ha nem vagy elégedett a szolgáltatással, és ezt a buli feléig jelzed, visszafizetjük a megrendelésed árát!

Kedvezmény hétfőtől csütörtökig minden szülinapi program árából 15 százalék kedvezményt biztosítunk.
Hogy zajlik a rendelés?

Válassz egy tematikus bulit, és a számodra leginkább kedvező csomagot, küldd el az űrlapot.

Minden rendelést 24 órán belül visszaigazolunk.

Amennyiben a rendelés során elakadsz, vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk! Ha nem találsz neked tetsző tematikát vagy csomagárat, vedd fel velünk a kapcsolatot, és igényeidet figyelembe véve kitalálunk közösen valami igazán nyerő megoldást!

Rendeléshez szükséges alapinformációk

 

Érvényesítés

A Gyermek-partiszerviz e-mail címe: info@anyanet.hu
Telefonszáma +36-30-435-9841

Áraink Budapestre, Törökbálintra, Budaörsre érvényesek. Ezeken kívül vidéki kiszállást is vállalunk, egyedi díjszabással.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés